دانشجویان صنعت چاپ

كلیك كنید

 

ماشین فلکسو OPTIMA سوما

ماشینی مقرون به صرفه برای تیراژهای چاپی کم

گروه مهندسین کمپانی سوما در جمهوری چک، در پاسخ به نیازهای روزافزون بازار و به منظور دستیابی به ماشین چاپی که بتواند پاسخگوی تمامی نیازهای روز بازار چاپ فلکسوگرافی باشد؛ اقدام به طراحی و تولید ماشین SomaFlex Optima نمودند. برای دستیابی به این هدف متخصصین کمپانی سوما، به بررسی 50 مشتری عمده و مهم این کمپانی در سراسر دنیا پرداختند و نظرات، پیشنهادات و خواسته های آنها را در مورد ماشین آلات مدرن فلکسوگرافی به دقت بررسی نموده و در نهایت پس از یک سال و نیم تحقیق و تلاش موفق به ارائــه این ماشین برای نخستین بار در نمایشگاه بین المــللی صنعت پلاستیک و لاستیک کا 2013 ( K Show، اکتبر 2013 - آلمان، دوسلدورف ) شدند. کمپانی سوما دراری تعدادی از طراحی های خاص و ثبت شده و انحصاری خود در این ماشین می­باشد.

soma.jpg

.: ادامه مطلب :.
  • نوشته : محمد اربابی
  • تاریخ: شنبه 8 شهريور 1393برچسب:چاپ فلکسو گرافی,چاپ سیلک اسکرین,چاپ هلیو گراور,چاپ اینتاگلیو,
  • فن‌آوری جدید نوردهی یووی برای ظهور کلیشه فتوپلیمر

    ظهور و کلیشه‌سازی فلکسو با یووی LED نه چاق ، نه لاغر؛ ترام یک به یک

    ماهنامه شماره 372 (آذر 1391 )

    مترجم:اسکندر جهانبانی

    برای بازتولید تصویر روی فرم چاپ فلکسو یا ظهور کلیشه ‌در صنعت مدرن چاپ بسته‌بندی، روش‌های گوناگونی وجود دارد. در این مقاله علمی، روش جدید ظهور کلیشه که مبتنی بر استفاده از نور UV با لامپ های LED است، مورد بررسی دقیق قرار می‌گیرد. برای روشن شدن هر چه بیشتر


    تصویر1- تولید نقاط هموار و یک دست روی کلیشه با تابش اشعه UV با استفاده از فن‌آوری لامپ‌های LED که روی یک پایه متحرک (Bar) نصب شده‌اند

     

     

    عبارت Tonal Value یا مقادیر رنگ (میزان پوشش مرکب‌ روی کار) مربوط به سطح چاپ شده می‌شود. اگر به عنوان مثال مقدار تونال کاری سه درصد باشد،‌ یعنی اینکه تنها 3 درصد از کل سطح کار توسط مرکب پوشیده شده است. اگر این مقدار 100 درصد باشد، یعنی کل سطح کار چاپی توسط مرکب پوشیده شده است. از آنجایی که انجام برخی تنظیمات چاپی برای دستیابی به یک تصویر چاپ شده با کیفیت قابل قبول ضروری است، مرکب روی سطح چاپ‌ پذیر، با استفاده از فشار سیلندر منتقل می‌شود. در اثر این فشار به طور معمول مرکب بیش از میزان محاسبه شده روی کار منتقل شده و همین امر باعث پدیده چاقی ترام (Dot gain) می‌شود. هر چه فشار سیلندر چاپ بیشتر باشد، مقدار چاقی ترام نیز بیشتر خواهد شد.

    .: ادامه مطلب :.
  • نوشته : محمد اربابی
  • تاریخ: یک شنبه 8 ارديبهشت 1392برچسب:کلیشه فتوپلیمر,کلیشه لاستیکی,کارهای ترامه,سیلندر های یک تکه,چاپ فلکسو,,
  • چسبهاي نواري

     چسبهاي نواري خودچسب

    (معرفي ، شناخت و راهكارهاي ساده جهت انتخاب نوارچسب مناسب)

     

     

     ناصر توفيقي زواره

                                                                                                                 شركت آرين پك 

    الف) مقدمه              

    در دنياي امروز، يكي از پر مصرفترين لوازم بسته بندي نهايي انواع محصولات كارتن است. كارتن ها با

     ضخامت هاي متفاوت ورق ميتواند براي بسته بندي محصولاتي با وزن ها، ابعاد و حساسيتهاي  متفاوت بكار رود.

    براي بسته بندي محصولات حساس ميتوان از كارتن هاي پلاستيكي (كارتن پلاست ) كه مقاومت بيشتري در برابر عوامل محيطي بخصوص رطوبت دارند استفاده كرد.

    كارتن ها از نظر شكل در انواع مختلف توليد ميشوند ولي نوع معمولي (چهار درب در بالا وپايين) بيشترين كاربرد را دارد.

    در بيشتر موارد جهت بستن درها از چسب هاي نواري استفاده ميشود( كاربرد چسب مايع و منگنه در صنايع غذايي ممنوع است).

    اين چسب ها در نوع و تيپ هاي مختلف توليد ميشود كه بعضي از آنها در بسته بندي كارتن ها بكار ميرود.چسبهاي خود چسب اولين بار دراواسط قرن نوزدهم ميلادي درجراحي بكارگرفته شد . نوارهاي پارچه اي را با چسب مايع طبيعي روكش ميكردند. در اوايل قرن بيستم با روكش مايع چسب روي نوارهاي كاغذي از آنها در صنعت اتومبيل(رنگ آميزي) وسپس بسته بندي كارتن  استفاده ميشد.

    .: ادامه مطلب :.

    چاپ فلکسو ( فلكسوگرافي )

    چاپ فلکسو ( فلكسوگرافي )

    با پیشرفت تکنولوژی به ویژه در بخش مواد، امروزه چاپ برجسته با فرم های لاستیکی نیز امکان پذیر شده است. به این نوع چاپ، چاپ فلکسو گفته می شود که برای چاپ به روی انواع مواد به ویژه در چاپ بسته بندی بسیار مناسب می باشد.


    این فرم ها معمولاً جهت نصب روی سیلندر برروی صفحه ای از مواد سخت تر، مانند آهن، آلومینیوم و یا حتی پلی استر چسبانده می شود.

    در حدود سال های ۱۹۵۰ میلادی، برای اولین بار، اصطلاح فلکسوگرافی به معنی تهیه ی فرم هایی از جنس پلاستیک های فتوپلی مریک مورد استفاده قرار گرفت. خاصیت این پلاستیک ها در حساسیت آن ها نسبت به بخشی از طیف نوری بود و همین امر سبب شد که برای انتقال اطلاعات به روی این نوع فرم ها از آن استفاده گردد. قبل از اختراع این نوع مواد حساس به نور، از لاستیک های طبیعی برای تهیه ی پلیت های چاپ فلکسو استفاده می شد.

    .: ادامه مطلب :.
  • نوشته : محمد اربابی
  • تاریخ: سه شنبه 12 مهر 1390برچسب:فلکسوگرافی,آنيلوكس,سيلندر مركزي,دستگاه‌هاي چاپ ,,
  • گزارش جالب از چاپ اسکناس درایران

    در اواخر قرن هفتم هجری (اواخر قرن 13 میلادی)، خالی شدن خزانه کیخاتو - ایلخان مغول در ایران- فکر او و وزیرش صدر جهان را به خود مشغول کرده بود. عزالدین مظفر از نزدیکان صدر جهان که از وجود پول کاغذی در چین خبر داشت، به کیخاتو پیشنهاد داد که پول کاغذی را در ایران رواج دهد. کیخاتو هم دستور داد که مردم زر و سیم را به «چاوخانه» تحویل دهند و بجای آن پول کاغذی «چاوه» بگیرند.

    این دستور باعث ناراحتی  شدید مردم شد و چنان آشوبی به وجود آورد که کیخاتو بلافاصله مجبور شد این فرمان را لغو کند و به این ترتیب، انتشار اولین اسکناس ایرانی بدون اینکه جریان کامل پیدا کند متوقف شد.

    به گزارش بانکی دات ای ار اولین اسکناس رسمی ایران توسط بانک شاهنشاهی ایران - که طبق قرارداد رویتر، حق انحصاری نشر اسکناس به آن اعطا شده بود - انتشار یافت. این اسکناس‌ها در ابتدا چندان مورد اقبال عمومی قرار نگرفت و بنابراین از طرفی دولت انگلستان، اسکناس‌های دولت شاهنشاهی را تضمین کرد و از سوی دیگر مجلس شورای ملی، با تصویب قانونی، استفاده از اسکناس‌های دولت شاهنشاهی  را اجباری کرد.

    بانک شاهنشاهی تا سال 1309 هجری شمسی به فعالیت خود در زمینه نشر اسکناس ادامه داد. در این سال، امتیاز حق انحصاری نشر اسکناس، به مبلغ 200 هزار لیره انگلیس توسط دولت ایران خریداری شد و به بانک ملی ایران واگذار گردید و اولین اسکناس بانک ملی، در اول فروردین ماه سال 1311 (تنها 75 سال قبل) منتشر شد.

    بانک ملی تا سال 1339 اقدام به نشر اسکناس کرد ولی در آن سال، با تاسیس بانک مرکزی ایران، حق انحصاری نشر اسکناس به بانک مرکزی محول شد. با این توضیح که چاپ اسکناس تا سال 1362 در خارج از کشور (عمدتا در كشور انگلستان)و به سفارش ایران انجام می‌شد و از آن سال، چاپ اسکناس در کشور شروع شد. ضمن اینکه تا حدود 6 سال پیش، کاغذ اسکناس به‌طور کامل از خارج از کشور وارد می‌شد که با تأسیس کارخانه تولید کاغذ اوراق بهادار، تمامی اسكناس ها روی كاغذ ایرانی به چاپ می رسد

    امروزه اسکناس در ایران با دستگاه های مدرن چاپ و بالاترین ضریب امنیت به چاپ می رسد.

     

  • نوشته : محمد اربابی
  • تاریخ: دو شنبه 11 مهر 1390برچسب:,
  • صفحه قبل 1 صفحه بعد


    printstudent

    محمد اربابی

    printstudent

    http://printstudent.glxblog.com

    دانشجویان صنعت چاپ

    ماشین فلکسو OPTIMA سوما

    دانشجویان صنعت چاپ

    فارغ التحصیل و کارشناس چاپ مقالات صنعت چاپ .druckverfahren.مقالات + صنعت چاپ .فرایند چاپ.چاپ افست. چاپ هلوگرام.چاپ بنر.چاپ هلیوگراور.چاپ سیلک.چاپ بالشتکی . چاپ سوزنی . چاپ روی شیشه.چاپ روی پارچه.صنعت چاپ.مقالات صنعت چاپ.تابلو روان. تلویزیون شهری.

    دانشجویان صنعت چاپ